Nieuwe tuin?
Wij realiseren het.

Door jarenlange ervaring voorzien we u graag van een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons om zodat we met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken.

Referenties op aanvraag beschikbaar of kijk op de pagina Portfolio.

Nieuwe vijver?
Wij realiseren het.

Het realiseren van een vijver in uw tuin vergt een goede voorbereiding. Samen met u bespreken we de mogelijkheden, beplanting en hoe u het beste de vijver kunt schoonmaken.

Tuin bestraten?
Wij realiseren het.

Benieuwd wat we voor u kunnen beteken als er bestrating moet worden verzorgd. Welke stenen, maten en figuren zijn er mogelijk. Neem contact op zodat we u voorbeelden kunnen laten zien.

Tuin onderhoud?
Wij realiseren het.

Wanneer u een tuin hebt aangelegd is onderhoud van seizoen op seizoen erg belangrijk zodat u kunt blijven genieten van uw tuin. Neem contact op met Tuin Compleet!

Wie ben ik

Ik ben Leonard Ketting, geboren en getogen in Sint-Annaland. Na het behalen van mijn Mavo diploma ben ik gestart met de opleiding Groene Ruimte. De bedoeling was voor het overbruggen van een schooljaar zodat ik kon instromen op de Bosbouw school te Velp. Het liep anders, de opleiding Groene Ruimte was eigenlijk wel leuk, en heel afwisselend. Daarom had ik besloten om te blijven en wilde de opleiding afronden tot Gespecialiseerd beroepsbeoefenaar Groenbeheer.  Na drie jaar kreeg ik de kans om bij een hoveniersbedrijf te gaan werken. Na deze drie schooljaren heb ik mijn diploma Zelfstandig beroepsbeoefenaar Klein Groen behaald. Het eerste werkjaar heb ik school nog gecombineerd met werken zodat ik ook mijn vierde jaars diploma Gespecialiseerd beroepsbeoefenaar Groenbeheer.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben heb ik de overstap naar een ander hoveniersbedrijf gemaakt. Daar heb ik tot 2009 gewerkt en heb daarna de beslissing gemaakt om voor mezelf te beginnen. 
  

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Tuin Compleet
Burgemeester Baasstraat 48
4697 HA St. Annaland
Tel: 06-12952042
tuincompleet@zeelandnet.nl